VÅRA HELGER

VILL DU TRAILA LOSS PÅ NYA VACKRA STIGAR?

SKOGEN

LÄNGTAR DU EFTER SKOGENS DOFTER OCH FÄRGER?

NYA VÄNNER

MED OSS BLIR DET LÄTT ATT FÅ NYA VÄNNER. DE FLESTA RESER SJÄLVA!

EGENTID?

LÄNGTAR DU ATT FÅ GÖRA NÅGOT DU ÄLSKAR?

OÄNDLIGA STIGAR

SKARABORG ÄR FULL MED LEDER OCH STIGAR

PERSONLIGT

VI BOR HOS SMÅ B&B OCH ÄTER LOKALT PRODUCERAD MAT

SKOGEN = BÄST!

ATT MOTIONERA I NATUREN ÄR LIVETS MEDICIN!

SILVERFALLEN

SPANA IN VÅRA RESOR VALLE-BILLINGEN – MAKALÖS NATUR !

NJUTNING

LYX FÖR OSS ÄR STIGAR, SKRATT OCH SÄLLSKAP!

“TRAILA”
LOSS MED OSS!

EN PERFEKT HELG

Våra helger startar fredagar klockan 15.00 och avslutas samma tid två dygn senare, på söndagen.

Helgerna är all inklusive. Du guidas av oss på stigar och leder som vi valt ut för en magisk upplevelse. Vi ser till att din packning finns på plats där du behöver den. All mat, dryck, upplevelser, överraskningar och mycket go’fika ingår – liksom en säng för nattlig vila. Nya vänner och maffiga vyer får du på köpet!

Trailhelg erbjuder olika paket för tjejer/kvinnor som gillar att löpa som vardagsmotion. Vi bor på mindre hotell, B&B:s eller pensionat. Maten har vi ibland förberett själva som vi tillagar åt dig och ibland köper vi av lokala kockar eller restauranger. Alla resor är olika. På sommaren erbjuder vi utöver Trailhelger även ett antal Traildagar runt om i Skaraborg. Vi har valt ut platser vi gillar bäst som; Valle-Billingen, Kinnekulle och Tiveden. Traildagarna är heldagar ca kl.10-16, även då det blir gott om tid att njuta av härliga leder, god mat och gôtt tjôt (västgötska!)

Trail betyder stig och det är vår tanke; att vi ger dig fantastiska dagar på stigar. Vår lufsiga takt, påfyllning med energi och många pauser gör att alla orkar utan problem våra 50-60 km under en helg. Alla resor är olika i upplägget. Hoppas du hittar en resa som passar just dig!

Vi vänder oss till dig som är en vanlig motionär med en önskan om att få fina upplevelser genom njutfull löpning och gott sällskap. Letar du efter en träningsresa som fokuserar på annat än klockor med snabba tider? Då är du varmt VÄLKOMMEN att resa med oss!

Sträckor – Löpning under 3 dagar

Löpningen som startar kl.15 på fredagar är mer en go lufsrunda och vi springer ca 10-12 km i skonsam skön takt. Kommer ner i varv, lär känna varandra lite grann eftersom de flesta reser ensamma, njuter av att vi äntligen är på egen efterlängtad minisemester!

Löpningen under heldagen (lördagen) blir vad du väljer 20-30 km . Klarar du att springa 10-12 km i din hemmiljö så kommer du lätt klara vår långtur i vårt mjuka tempo.

Söndagen är ca 15-20 km också med många pauser och inslag av vandring så vi orkar hela vägen. Du har möjlighet om du är mkt van löpare att alla 3 dagar lägga till sträckor vad just DIN kropp är kapabel till.

Reser du kollektivt kan vi hämta dig vid Skövde resecentrum som har nära förbindelser med många större städer. Om du kommer med bil så ses vi på startplatsen enligt de olika programmen.

Vem kan vara med? Vi räknar med att du har en hyfsad grundfysik och tycker det är roligt med lite utmaning som detta är om du aldrig sprungit så långt som 45-60 km under 3 dagar. Skulle du inte orka eller skada dig så ser vi till att du kommer tillbaka till vårt boende och får vila eller vård. Vi har fokus på GEMENSKAP, träning och skôj. Vi; Anna och Malin är själva vanliga vardagsmotionärer och gillar ordet lagom. Förutom när det kommer till skratt, äventyr, upplevelser och utsikter, då får det gärna bli MYCKET!