VÅRA HELGER

VILL DU VANDRA SPRINGA ELLER CYKLA MTB?

SKOGEN

LÄNGTAR DU EFTER SKOGENS DOFTER OCH FÄRGER?

NYA VÄNNER

MED OSS BLIR DET LÄTT ATT FÅ NYA VÄNNER. DE FLESTA RESER SJÄLVA

EGENTID?

KANSKE DU LÄNGTAR BORT ATT FÅ GÖRA NÅGOT DU GILLAR?

HÄRLIGA BILLINGEN

SKARABORG ÄR FULL MED LEDER OCH STIGAR. VILKEN SKA VI TA?

PERSONLIGT

VI BOR HOS SMÅ B&B OCH ÄTER LOKALT PRODUCERAD MAT

SKOGEN = BÄST!

ATT MOTIONERA I NATUREN ÄR LIVETS MEDICIN!

SILVERFALLEN

SPANA IN VÅRA RESOR VALLE-BILLINGEN- DÅ VI UPPLEVER MAKALÖS NATUR 

NJUTNING

FÖR OSS ÄR LYX STIGAR, SKRATT OCH SÄLLSKAP!

“TRAILA” MED OSS!

Vårt koncept

Våra helger startar fredagar klockan 15.00 och avslutas samma tid två dygn senare, på söndagen.
Reser du kollektivt kan vi hämta dig vid Skövde resecentrum som har nära förbindelser med många större städer. Om du kommer med bil så ses vi på startplatsen enligt de olika programmen.

Helgerna är all inclusive. Det betyder att du guidas av oss på stigar och leder som vi valt ut för en magisk upplevelse. Vi ser till att din packning finns på plats där du behöver den. All mat, viss dryck och mycket gofika ingår – liksom en säng för nattlig vila. Nya vänner och maffiga vyer får du på köpet!

Trailhelg erbjuder olika paket för både vandring, traillöpning och mtb. Vi bor på mindre hotell, B&B:s eller vandrarhem. Maten köper vi av lokala kockar, caféer och restauranger. Alla resor är olika. På sommaren erbjuder vi utöver trailhelgerna även en trailsemester, samt ett antal traildagar runt om i Skaraborg. Traildagarna är heldagar, så det blir gott om tid att njuta av härliga leder, god mat och gôtt tjôt (västgötska!)

Vi startade vårt trailkoncept i april 2020 och har första året tre olika destinationer planerade. Valle-Billingen, Hjo och Tiveden. Slår våra resor väl ut så kommer vi kunna utöka utbudet under 2021 med resor till fler destinationer i Sverige.

Trail betyder stig och det är vår tanke; att vi ger dig fantastiska dagar på stigar oavsett du vill vandra eller löpa. Alla resor är olika i upplägget. Vi har också ett par resor för dig som vill cykla på stigar. Hoppas du hittar en resa som passar just dig !

Vi vänder oss till dig som är en vanlig motionär med en önskan om att få mer tid till träning. Till dig som vill uppleva varierande natur, mer skog och nya vyer. Letar du efter en träningsresa som fokuserar på annat än klockor och sträckor? Då är du varmt VÄLKOMMEN att resa med oss!

Sträckor Löpning

Löpningen som startar kl.15 på fredagar är mer en lära-känna-varandra-runda och vi springer ca 10-12 km i skonsam skön takt. Kommer ner i varv, lär känna varandra lite grann eftersom de flesta reser ensamma, njuter av att vi äntligen är på egen efterlängtad minisemester!

Löpningen under heldagen blir vad du väljer 20-30 km . Klarar du 7-12 km någon eller några ggr/v i din hemmiljö så kommer du lätt klara vår långtur i vårt mjuka tempo. Söndagen är ca 12-18 km och du har möjlighet att alla 3 dagar lägga till sträckor vad just DIN kropp är kapabel till.

Sträckor Vandring

Vandringen under heldagar/lördagar är oftast runt 15-22 km.  På fredagen och söndagen ca 7-12 km. Vi har ett grundprogram och du kan alltid lägga till sträckor. Under vandringsdagar är grundprogrammen ca 14-15 km och du kan lägga till sträckor så du får 18 km, 20 km eller längre.

Sträckor MTB

Cyklingen ca 50-80 km på lördagen och ca 20-30 km under fredag och söndag. Tänk på att sträckorna säger inget om utmaningen, eftersom vi inte tar tiden och vi kommer definitivt cykla kuperat. 

 Vem kan vara med?

Både killar och tjejer i alla åldrar är välkomna. Vi räknar med att du har en hyfsad grundfysik och tycker det är roligt med lite utmaning. Vi har fokus på GEMENSKAP, träning och skôj. Vi; Anna och Malin är själva vanliga vardagsmotionärer och gillar ordet lagom. Förutom när det kommer till skratt, äventyr, upplevelser och utsikter, då får det gärna bli MYCKET!