PACKNING

VAD SKA JAG HA MED MIG?

SÅ LITE SOM MÖJLIGT

DU BEHÖVER SÅ LITE UNDER EN TRAILHELG, SKÖNT VA!

VÄSKA?

RES ENKELT. VI FÖREDRAR RYGGSÄCKAR!

FRIHET

ÄR ATT HA SÅ LITE SAKER SOM MÖJLIGT. SKÖNT ATT BARA VARA!

LÖPARE?

EN LÖPARVÄST ELLER RYGGSÄCK ÄR FANTASTISKT BRA!

TIPS TILL VÄSKAN

Det är förvånansvärt lite du behöver ha med dig till en trailhelg. Dina skönaste träningskläder och myskläder till kvällen är ju enkelt att packa. Men vi har ändå lite tips på saker som är bra att ha med ”om-ifall-att”.

Vad vi förespråkar är en löparväst. Oj, vad du kommer gilla den. Eller en mindre löparryggsäck fungerar lika bra. Det kan du hitta från 400 kr och uppåt, den kan du sedan alltid använda både till vandring, mtb och löpning. Ja, sedan behöver du gardera dig med regn- och vindtäta kläder då vi springer i ur och skur. Lita inte bara på en prognos, ta gärna med en tunn regnjacka och tjock tröja så vet vi att inte kläder kommer saknas. Skor för trail gillar vi, blöta rötter är hala. Högre strumpor eller långa tights om du vill skydda smalbenen under sommaren mot brännässlor m.m. 

Är det soligt får vi tänka på solskydd och myggmedel. Har du allergi mot något, exempelvis bistick/getingstick så ta med det du behöver för att det ska bli en lindrigare effekt.

Solen är starkare än vad vi ofta tror. Svett hjälper till att få en snygg bränna men glöm inte att ta med bra vattenresistent solskyddsmedel. Solkeps är också bra, likaså en svetthandduk/liten badhandduk i löparvästen är väldigt användbar eftersom vi är ute i många timmar och ska såklart svettas och ev bada! 

Du behöver EJ ha med dig sängkläder som lakan och handduk för dusch. Läs gärna igenom hela vår packningslista nedan så du ser hur vi tänker vad som kan komma till användning: