TRAILHELG

GEMENSKAP

SÄLLSKAP

DRÖMHELG

NATUREN

UPPLEVELSER

Här kommer några ord av våra deltagare:

Vad härligt det var med total avkoppling! Min utmaning innan var att springa i 3 dagar, det var ju inga problem alls!

ANNA, 45 år

Vad gillade du bäst med din Trailhelg?

Helheten, lyxen, att bli serverad god mat i en fantastisk miljö efter underbara löpturer. Det familjära, omfamnande! Bubbel, vilken lyx att få njuta så!

PETRA, 38 år

Beskriv din upplevelse med Trailhelg?

Vilken lyx få komma iväg efter detta år med corona, distans och ensamhet. Busigt att få smita ut. Men väldigt tryggt! Så välbehövligt för kropp och knopp! Härligt att se och uppleva ny miljö och ny natur med nya kravlösa människor. Boendet och platsen Pensionat Sjöbacka, inklusive värdinnan Margaretha, har allt! Det är personligt och härligt välbefinnande miljö, vilken rekreation!

KARIN, 46 år

Vad betyder löpning för dig?

Löpning är en stund avkoppling i såväl kroppen som i huvudet. En känsla av lugn och frihet. Löpning är livet!

LENA, 58 år

Hur upplevde du Vallebygden?

Jag har varit på många platser i Sverige och både vandrat och sprungit. Trodde jag sett det mesta som är unikt för Sverige men Valle har helt klart fått stigit upp till mina topp-3-platser i Sverige. Vilken magisk helg! Helt fantastisk natur och total avkoppling!

KARIN, 47 år

Hur skulle du beskriva din resa med Trailhelg?

En resa för alla sinnen med likasinnade! Utsökt mat och dryck, omfamnande gemenskap, magisk natur och härlig löpning i bästa kombination.

REBECKA, 36 år

Beskriv din resa med Trailhelg?

För mig var det den bästa semestern på länge! Ni har verkligen fått ihop ett bra koncept. Jag fick uppleva en magisk helg innehållandes löpning, gemenskap, fantastisk natur och total närvaro i livet!

EMMA, 36 år

Vilka 3 saker uppskattade du mest?

1. Att springa med underbart sällskap.   2. Egen resa och massor av egentid.   3. Att bli ”servad & tankad” med planering av rutt, transport, mat och dryck. Sådan lyx!

REBECCA, 37 år