BILDER KINNEKULLE

FANTASTISKA SKARABORG!

KLIMATSMARTA RESOR

KINNEKULLE; MELLAN VÄNERN OCH VÄTTERN

KINNEKULLE

DET BLOMMANDE BERGET

PLATÅBERG

MED STENAR PÅ LAGER

MAGNIFIKA LEDER

ALLA NATURMILJÖER PÅ SAMMA PLATS

BILDER FRÅN FANTASTISKA PLATÅBERGET KINNEKULLE!

Vi har varit på Kinnekulle både i maj och sep 2021 ock lika charmigt vår som som höst. Vårens 3 underbara dagar var fyllda med blommande ängar och ramslöksfält. Vi njöt varje minut! Just mångfalden av naturupplevelser på Kinnekulle är den största behållningen.

Naturen på Kinnekulle bjuder på unika naturmiljöer tack vare bergarterna som står grund för allt som växer här. Artrikedomen är enorm. Runt hela Kinnekulle ser vi den häftiga uppbyggnaden av olika stenlager i berggrunden. Och givetvis alla vackra hus som byggts av den lokala kalkstenen.

Gänget som hade bokat denna fantastiska helg bodde både i Skaraborg, inom några mil, en gäst fr Jönköping och två från Stockholm. Vi hade kartor varje dag där vi presenterade en grundsträcka. Den som önskade kunde bygga på extra rundor som vi erbjöd och det gjorde att alla våra konditioner och dagsaktuella former kunde anpassas fint.

Hemester och svemester i allra högsta grad. Här upplever vi att vi är långt borta från Sverige, i en natur som känns ibland exotisk och tropisk. Plus att bygden är rik på vackra herresäten och säterier gör att allt blir fint variationsrikt och lustfyllt!