BILDER KINNEKULLE

FANTASTISKA SKARABORG!

KLIMATSMARTA RESOR

KINNEKULLE; MELLAN VÄNERN OCH VÄTTERN

KINNEKULLE

DET BLOMMANDE BERGET

PLATÅBERG

MED STENAR PÅ LAGER

MAGNIFIKA LEDER

ALLA NATURMILJÖER PÅ SAMMA PLATS

BILDER FRÅN FANTASTISKA PLATÅBERGET KINNEKULLE!

Vi har varit på Kinnekulle för trail både i maj och september månad, dock lika charmigt vår som som höst. Vårens 3 underbara färgglada dagar var fyllda med blommande ängar och ramslöksfält. Vi njöt varje minut! Just mångfalden av naturupplevelser på Kinnekulle är den största behållningen. Naturen på Kinnekulle bjuder på unika naturmiljöer tack vare bergarterna som står grund för allt som växer här. Artrikedomen är enorm. Runt hela Kinnekulle ser vi den häftiga uppbyggnaden av olika stenlager i berggrunden. Och givetvis alla vackra hus som byggts av den lokala kalkstenen.

Hemester och svemester i allra högsta grad. Här upplever vi att vi är långt borta från Sverige, i en natur som känns ibland exotisk och tropisk. Plus att bygden är rik på vackra herresäten och säterier gör att allt blir fint variationsrikt och lustfyllt! 

Gänget som hade bokat denna fantastiska första helg under premiären kom både i Skaraborg, inom några mil, en gäst från Jönköping , en från Örebro och två från Stockholm. Vi hade kartor varje dag där vi presenterade en grundsträcka. Den som önskade kunde bygga på extra rundor som vi erbjöd och det gjorde att alla våra konditioner och dagsaktuella former kunde anpassas fint. Det enkla och fina är att alla som inte kände varandra, tog det en timme så hade vi känslan av att vi hittat varandra och skrattade och skämtade som gamla bekanta!