TRAIL ATT MINNAS!

TRAILHELG ÄR EN DRÖMHELG!

EGEN TRAILHELG!

3 DAGAR MED UNDERBART PROGRAM!

VAD LOCKAR?

VI BJUDER PÅ SKRATT, GEMENSKAP &  UPPLEVELSER!

UPPLEVELSER!

VI LÖPER I LUGN TAKT MED FOKUS PÅ UPPLEVELSER. 

VI DELAR GLÄDJEN

GEMENSKAP ÄR HÄRLIGT I NATUREN!

TRAILA LOSS!

NJUTA OCH SPRINGA I SKOGEN. DET ÄR TRAIL!

NATUREN

DEN GER OSS DE STORA UPPLEVELSERNA!

Våra TrailHelger 2024

Valle 24-26 maj

Lyxig tjejresa, endast 10 personer

Det här är en drömhelg för dig som vill uppleva den omtalade och fascinerande VALLEBYGDEN. Vi kommer den finaste månaden på året då miljoner blommor i landskapet är i blom. VI kommer njuta av stora fält med orkidéer och andra vackra blommor. Nu doftar ramslöken som mest. Och blommar så vackert vitt så ibland kan man tro att det är snö som ligger på marken! Vi njuter och löper genom 8 st naturreservat under våra 3 dagar. Ja, det är som bilder ur en sagovärld.

Allra mest traillöpning denna helg, vandring där det krävs och när vi behöver, mycket god mat och härliga fikor står på programmet. Vi löper på Valles egna stigar, lite på pilgrimsled och på Billingeleden. Vi riktar oss till tjejer som gillar att springa i lugn takt, boka själv eller med en vän. Totalt löper vi lugnt i ca 50 km under 3 dagar (10 km – 25 km – 15 km), mer eller mindre om du vill eller orkar. Våra tjejhelger och trailhelger hit är populära, reservera en plats med ett mail till hej@trailhelg.se eller boka redan nu genom att GÅ TILL BOKA UPPLEVELSE.  Du reserverar helt utan förbindelser och förpliktelser. Sedan hör vi av oss när det är dags att boka om du ännu är sugen och bokningen blir sedan bindande vid betalning. Del i dubbelrum 3890 kr.

Hjo

Träning och festival! Premiär 28-30 juni 2024

Trail, träning, musikfestival, yoga, sup, bastu, glass och myyycket mera.

Det här är verkligen drömhelgen för dig som vill komma till trästaden Hjo och njuta av att bo längs Vätterns strand med naturen runt hörnet. Helgen bokar du till dig själv och njuter av vårt härliga sällskap eller så har du en härlig träningskompis som också vill upptäcka fina Hjo.  Vi bor på ett mysigt bed and breakfast och ser under helgen precis allt av lilla underbara Hjo. Vi som arrangörer, Anna och Malin, vi bor här och har sett till att du kommer de bästa dagarna på hela sommaren, faktiskt på hela året! . Vi har en återkommande festival i staden som heter Rock mot cancer och den kommer vi både besöka och få äran att deltaga i det opretentiösa lopp som vi arrangerar. I Hjo kan man inta annat än må bra, en liten pittoresk småstad med närhet till fina skogar och leder. En träningshelg med mycket god mat, nya vänner och härliga vyer! Härliga restauranger i närheten som vi anlitar. Träningen (härliga hiitpass, stretch, styrkestationer) kommer ske ute i naturen på vår sandstrand och i vår vackra stadspark. Eftersom det festival i Hjo; ”Rock mot Cancer” och vi får bra underhållning denna helg! Mycket härlig resa! 10 platser. 3890 kr/person. 

TIVEDENS NATIONALPARK

TIVEDSTORP 4-6 OKT 2024

10 ST PLATSER FÖR TJEJER och KILLAR I VILDMARKEN

Lite mer vildmark, lite mer skog, sjö, tjärn, tystnad och terräng. Traillöpning i Tivedens nationalpark, mycket god mat och härliga gofikor som alltid. Vi har små stugor och boende precis invid nationalparken som heter Tivedstorp och har står äventyr och upplevelser högst upp på listan. Tivedens skog är opåverkad på grund av sin otillgänglighet, därav kan vi njuta av den storslagna gammelskogen. Vi är långt från civilisationen skapat för mäktiga skogsupplevelser. Här löper vi i skön takt på ganska kuperade stigar.  3 Dagar – 2 övernattningar. All mat, transporter under dagarna och logi ingår. 3890 kr/person. Säljstart 1 juni 2024.