TRAIL ATT MINNAS!

TRAILHELG ÄR EN DRÖMHELG!

EGEN TRAILHELG!

3 DAGAR MED UNDERBART PROGRAM!

VAD LOCKAR?

VI BJUDER PÅ SKRATT, GEMENSKAP &  UPPLEVELSER!

UPPLEVELSER!

VI LÖPER I LUGN TAKT MED FOKUS PÅ UPPLEVELSER. 

VI DELAR GLÄDJEN

GEMENSKAP ÄR HÄRLIGT I NATUREN!

TRAILA LOSS!

NJUTA OCH SPRINGA I SKOGEN. DET ÄR TRAIL!

NATUREN

DEN GER OSS DE STORA UPPLEVELSERNA!

VÅRA TRAILHELGER 2022-2023

Körsbärsblomning  i Valle 12-14 maj 2023, 10 platser för tjejer. Lyxresa!

Vallebygden och platåberget Billingen bjuder på ett fascinerande landskap mitt i Skaraborg. Det bästa sättet att se allt i denna sagobygd är i ett par trailskor! Den 12-14 maj 2023 hälsar vi dig välkommen till upplevelserika dagar för tjejer och vi lovar att vi kommer dela många fina minnen tillsammans!

Det är NU i fina maj då körsbärsträden blommar runt om i bygden, helt fantastiskt!! VALLE kallas också “Världens vackraste väg” och den benämningen syftar mycket på Vallevägen i maj då 10.000 (!!) körsbärsträd blommar i landskapet och du ser även stora fält med gullvivor, ramslök och vitsippor. I Kyoto, Japan och i Wyoming, USA finns det områden som mäter samma klass som Valle. Detta är unikt! Kullarna är böljande och vackert vårgröna.

Dagarna fylls av härliga löpturer, och kvällen bjuder på skönt häng med likasinnade som du kan dela dina upplevelser med.  ALLT GÔTT ingår (endast ev alkoholhaltiga drycker tillkommer). Guidning, transporter, go’fika, mat och logi ingår. Vi bjuder på 3 helt oförglömliga dagar, 2 övernattningar och en otrolig härlig GEMENSKAP!    Från 3890kr/pers

VACKRA VALLEBYGDEN – BILLINGEN

Ramslökshelg 19-21 maj 2023, 10 platser för tjejer. Drömresa!

Det här är en drömhelg för dig som vill uppleva den omtalade och fascinerande VALLEBYGDEN. Vi kommer den finaste månaden på året då miljoner blommor i landskapet är i blom. VI kommer njuta av stora fält med orkidéer och andra vackra blommor. Nu doftar ramslöken som mest. Och blommar så vackert vitt så ibland kan man tro att det är snö som ligger på marken! Vi njuter och löper genom 8 st naturreservat under våra 3 dagar. Ja, det är som bilder ur en sagovärld.

Allra mest traillöpning denna helg, vandring där det krävs och när vi behöver, mycket god mat och härliga fikor står på programmet. Vi löper på Valles egna stigar, lite på pilgrimsled och på Billingeleden. Vi riktar oss till tjejer som gillar att springa i lugn takt, boka själv eller med en vän. Totalt löper vi lugnt i 50-60 km under 3 dagar (10 km-25/30km -15/20 km), mer eller mindre om du vill, orkar eller inte. Våra tjejhelger och trailhelger hit är populära, reservera en plats med ett mail till hej@trailhelg.se . Du reserverar helt utan förbindelser och förpliktelser. Sedan hör vi av oss när det är dags att boka om du ännu är sugen och bokningen blir sedan bindande vid betalning. Del i dubbelrum 3890 kr, enkelrum 4490 kr

KINNEKULLE – DET BLOMMANDE BERGET

TRAILHELG 2-4 JUNI 2023, 8 PLATSER FÖR TJEJER. LYXRESA!

En fantastisk trailhelg för dig som vill uppleva den omtalade och fascinerande platåberget KINNEKULLE. Det är magiskt att få springa i så mycket varierad natur som Kinnekulle erbjuder. Berget kallas för “Det blommande berget” och vi kommer löpa på mycket äng, ekskog och hedar med miljoner blommor. En sommarresa som aldrig kommer glömmas!

Allra mest traillöpning denna helg, vandring där det krävs och när vi behöver, mycket god mat och härliga fikor står på programmet. Vi löper på Kinnekulles egna stigar, lite på pilgrimsled.  För tjejer i alla åldrar, boka själv eller med en vän. 3 dagar, 2 nätter, all inklusive. Löpning i prattempo, mycket fotostopp, det gör att sträckorna inte upplevs så långa. Vi löper ca 5-6 mil under 3 dagar. Passa på att reservera eller tinga en plats via ett mail till hej@trailhelg.se. Från 3890 kr

HJO – TRÄNINGSHELG

Traillöpning, yoga, flytbastu, gruppass och myyycket mera. 

25-27 aug 2023

Det här är en drömhelg för dig som vill komma till trästaden Hjo och njuta av att bo längs Vätterns strand med naturen runt hörnet. Helgen som du bokar dig själv eller med din härliga träningskompis.  Vi bo på hotell Bellevue i Stadsparken och kommer utgå från stadens mitt när vi gör våra utflykter under 3 dagar. I Hjo kan man inta annat än må bra, en liten pittoresk småstad med närhet till fina skogar och leder. En träningshelg med mycket god mat, nya vänner och härliga vyer! Härliga restauranger i närheten som vi anlitar. Mycket härlig resa! 12 platser. 3890 kr/person. Programbladet är under planering. Säljstart 15 dec 2022.

TIVEDENS NATIONALPARK

TIVEDSTORP 30 SEP-2 OKT 2022

10 ST PLATSER FÖR TJEJER I VILDMARKEN

Lite mer vildmark, lite mer skog, sjö, tjärn, tystnad och terräng. Traillöpning i Tivedens nationalpark, mycket god mat och härliga gofikor som alltid. Vi har små stugor och boende precis invid nationalparken som heter Tivedstorp och har står äventyr och upplevelser högst upp på listan. Tivedens skog är opåverkad på grund av sin otillgänglighet, därav kan vi njuta av den storslagna gammelskogen. Vi är långt från civilisationen skapat för mäktiga skogsupplevelser. Här löper vi i skön takt på ganska kuperade stigar.  3 Dagar – 2 övernattningar. All mat, transporter under dagarna och logi ingår. 3890 kr/person. Säljstart 20 juli 2022.