TRAIL FÖR DIG

TRAILHELG ÄR SAMMA SAK SOM DRÖMHELG!

EGEN TRAILHELG!

3 DAGAR MED UNDERBART PROGRAM!

VAD LOCKAR?

TJEJHELG, VANDRINGSHELG, ELLER LÖPARHELG? 

UPPLEVELSER

VI LÖPER I LUGN TAKT MED FOKUS PÅ UPPLEVELSER. 

VI DELAR GLÄDJEN

GEMENSKAP ÄR HÄRLIGT I NATUREN!

TRAILA LOSS!

CYKLA, VANDRA, SPRINGA I SKOGEN. DET ÄR TRAIL!

NATUREN

ÄR ALLTID NÄRA. DEN ÄR DEN SOM GER OSS DE STORA UPPLEVELSERNA!

ETT URVAL AV VÅRA TRAILHELGER:

BILLINGEN HIKE & TRAIL 11-13 SEP 2020

Vallebygden och platåberget Billingen bjuder på ett fascinerande landskap mitt i Skaraborg. Det bästa sättet att se allt i denna sagobygd är i ett par vandringsskor! Den 11-13 september 2020 hälsar vi dig välkommen till en upplevelserik helg för vandrare. Dagarna fylls av härliga vandringsturer, och kvällarna bjuder på skönt häng med likasinnade som du kan dela dina upplevelser med. Corona-anpassad resa och ALLT GÔTT ingår (endast alkoholhaltiga drycker tillkommer). Guidning, transporter, gofika, mat och logi ingår. Och en otrolig härlig GEMENSKAP!

Vill du stanna på Billingen en eller två nätter? Det är helt upp till dig. Och det bästa av allt – all mat, fika, guidning, transport och logi ingår!

Läs mer här : BILLINGEN HIKE & TRAIL

VACKRA VALLEBYGDEN – BILLINGEN 

tjejhelg 28-30 maj 2021, 8 platser. Lyxresa!

Det här är en drömhelg för dig som vill uppleva den omtalade och fashinerande VALLEBYGDEN. Kallas också “Världens vackraste väg” och den benämningen syftar mycket på Vallevägen i maj månad då tusentals körsbärsträd blommar i landskapet och du ser stora fält med gullvivor och vitsippor.  Vi kommer hit i slutet av maj och då blommar ramslöken runt om i bygden, helt fantastiskt!! Kullarna är böljande och vackert gröna hela sommaren. Ja, det är som bilder ur en sagovärld. Allra mest traillöpning denna helg , vandring där det krävs och när vi behöver, mycket god mat och härliga fikor står på programmet. Vi löper på Valles egna stigar, lite pilgrimsleder och sedan på allra mest på Billingeleden.  För tjejer, boka själv eller med en vän.  Våra tjejhelger och trailhelger hit är populära,  Vi kommer också arrangera en trailhelg hit både för män och kvinnor under den magnifika körsbärsblomningen som planeras just nu. Kommer stå av stapeln 14-16 maj 2021. Helt unik resa! Mer info snart!

HJO-HÖKENSÅS KILLAR & TJEJER, TRAILLÖPNING / MTB

snart har vi nya datum för 2021

Det här är en drömhelg för dig som vill komma till trästaden Hjo och njuta av att bo längs Vätterns strand med naturen runt hörnet. Helgen som du bokar åt dig själv eller ta med din härliga träningskompis (=din man/fru/vuxna barn/pigg förälder/kompis/arbetskamrat…).  Om du kommer med din vän kanske båda vill springa eller cykla en helg eller som vi oftast ser;  att i många relationer är det en som cyklar mtb och den andra hellre springer. Vi har hyrt hela vandrarhemmet i Stadsparken och kommer utgå från stadens mitt när vi gör våra utflykter under 3 dagar. I Hjo kan man inta annat än må bra, en liten pittoresk småstad med närhet till fina skogar och leder. En träningshelg med mycket god mat, nya vänner och härliga vyer! Härliga restauranger i närheten som vi anlitar. Vi har SUP’ar och kajaker. Mycket härlig resa!

29 – 31 okt 2021 – TIVEDEN

TIVEDEN ÖSJÖNÄS – TRAILHELG FÖR VANDRARE & LÖPARE

Lite mer vildmark, lite mer skog, sjö, tjärn, tystnad och terräng. Vandring och löpning i Tivedens nationalpark, mycket god mat och härliga gofikor som alltid. Vi har ett helt hus reserverat för oss med 16 bäddar precis invid nationalparken som heter Ösjönäs och har står äventyr och upplevelser högst upp på listan. Tivedens skog är opåverkad på grund av sin otillgänglighet därav kan vi njuta av den storslagna gammelskogen. Vi är långt från civilisationen skapat för mäktiga skogsupplevelser. Här vandrar eller löper/vandrar vi i egen takt på bra MEN mycket kuperade stigar.