KONFERENS MED LÖPNING?

2 H TRAIL – VANDRING ELLER LÖPNING UNDER DIN KONFERENS

MÅ-BRA KONFERENS

KONFERENS MED TEMA “TRÄNING GER RESULTAT”

MÖTE MED LÖPNING?

TA MED PERSONALSTYRKAN UT I NATUREN!

KONFERERA MED TRAIL

VANDRING ELLER LÖPNING

2990 kr/tillfälle, ca 2 h, totalpris för 10-20 personer, 2 guider

Detta är en ny affärsidé; TRAILKONFERENS. Det är ett konferenspaket som är anpassade för både osportig och sportig  personal. Under en heldags konferens blir hela kroppen konstig av att sitta blick-stilla. Okej, man rör sig inte mycket på kontoret annars heller men man har kanske en ergonomisk stol och ett höj- och sänkbart skrivbord. I en konferenslokal sitter man på hård, obekväm stol och efter en hel dag brukar man känna sig stel och trött, ganska tömd på energi . Det är otroligt välgörande för den stela kroppen och det trötta huvudet som efter en dag suttit instängd i dålig luft att få vara utomhus.

Det finns oerhört få konferenshotell som är anpassade för bra träning utomhus. 
Vi samarbetar med hotell som är förlagda med närhet till grönområden, fina belysta motionsspår och trevligt utegym. 

Löpningen och vandringen sker med många stopp, energipåfyllning och “utsiktskollar” så här bryr vi oss inte om tider eller sträckor. Vi fokuserar på att röra oss i naturen på et lustfyllt sätt och fånga så många vackra vyer som möjligt. 

 

Det händer något fantastiskt när man kommer ut i skogen. Ett lugn sköljs över en och man andas djupare. Fler behöver lära sig att vara mer i skogen. Skogen ger kraft och nya idéer. Det är viktigt att inte glömma bort VAD som fyller på med rätt sorts energi som gör att du presterar bättre både i jobb och privat.

Vi kommer under våren utveckla TRAILKONFERENS. Det erbjuds i Skövde, Skara, Tidaholm, Falköping, Karlsborg, Tibro och i Hjo. Du reser till valfri ort och vi kommer att ta hand om din personalstyrka i 2-3 h. De får välja vandring eller löpning. Syftet är att se kommunikationens positiva effekter när man går eller löper i lugn takt. Vi förbereder dina medarbetare att de bästa mötena sker utomhus med lite puls. Där kan de klokaste besluten tas. Så mycket effektivare än i ett konferensrum.

Antingen kommer vi till ditt redan bokade boende eller så kan vi rekommendera där det passar fint att ha en trailkonferens. Är du ett företag i Skaraborg som inte åker iväg för din konferens utan har den på plats, ja då kommer vi givetvis till arbetsplatsen och tar ut styrkan!

Denna sida kommer uppdateras när covid-19 svept förbi och vi är trygga med konferensgrupperingar. Återkom gärna hit!