VILDA TIVEDEN

FANTASTISK TRAILLÖPNING!

STIGLÖPNING ÄR UNDERBART!

BOKA SJÄLV ELLER MED DIN VÄN!

TIVEDENS NATIONALPARK

VILDMARK MED DJUPA SKOGAR

KUPERAT

DET KAN VI RÄKNA MED. INTE EN PLATT PLÄTT I TIVEDEN!

TILLSAMMANS

I SÄLLSKAP ÄR ALLT SÅ MYCKET ROLIGARE

NATIONALPARK

NATIONALPARK MED DJUPA HÄRLIGA SKOGAR

3 DAGAR MED ALLT!

OTROLIGA NATURUPPLEVELSER

TIVEDENS NATIONALPARK

6 – 8 OKT 2023

TRAILHEG I VILD NATIONALPARK FÖR MÄN OCH KVINNOR

8 PLATSER, 3 DAGARS PROGRAM, 2 NÄTTER. ORD.PRIS  3890 KR – ALL INKLUSIVE!

Den otroliga skogen Tiveden har så mycket att erbjuda naturfantasten. Lite mer vildmark, häftiga sprickdalar, klippblock och grottor. Vi bor lite norr om nationalparken och kommer känna att vi är långt från civilisationen. Äventyr och upplevelser med ett fullspäckat program långt från vardagen. För dig som söker djupa skogsupplevelser, bastu och sjöbad. Mer kuperade leder = mycket trailkänsla på denna resa. Distanserna kommer upplevas annorlunda än i sträcklöpning. Vi tar flera stopp och samlar energi så alla orkar mycket mer och längre än vad man löper i vardagen! Detta är trail de lux i 3 dagar! Hösten kommer nu i full galopp och att åka iväg på en egen höstresa är rena rama dunderkuren för att samla mycket energi till en fartfylld höst och mörkret som påminner oss snart om vikten med att vara mycket utomhus. Vi kommer komma hem med en härlig energipåfylld känsla

Vi serverar rejäl frukost äter fin middag på kvällarna, vi väljer att även se matstunderna som högtidsstunder denna helg. EKO turism står oss varmt om hjärtat och Tivedstorp har ett fint hållbarhetslöfte. Vi gillar när det är miljövänligt och gott hela vägen!

Fredag 6 okt –  Vi springer runt Tivedstorp. Ca 9-10 km löpning. En egen kock lagar mat för oss. Löpteknik kurs för den som vill, Chokladprovning till dessert.

Lördag  7 okt – Tivedens otroliga nationalpark. Ca 20-25 km löpning idag 5 km extra för den som vill.  Bastu och egenlagad middag i Tivedstorp.

Söndag 8 okt – Lunch vid Tiveds Lanthandel. Dusch vid Tivedstorp. Ca 12-15 km

Vi kommer bo i dubbelrum med WC, vi ser till att du kommer dela rum med likasinnad! Vi kan erbjuda enkelrum för dig, det kostar 400 kr extra/natt.

Ha gärna löparkläder på dig från start fre 29 sep kl.15 – vi ses vid boendet Tivedstorp, incheckning fr kl.14.00
Naturen finns runt hörnet. Har du aldrig varit i Tiveden så är det dags!

Bokningen är öppen fram till 15 sep 2023 och vi säljer resorna via Payson. Vill du reservera en plats redan idag så ring eller maila oss hej@trailhelg.se  0702-911148
Vi ska verkligen se till att må BRA denna helg!

FRE 30 SEPTEMBER 2022

Vi möts upp kl.15 vid Tivedstrop, den lilla härliga gården, där vi alla bor mitt i djupaste Tiveden.   Vi bjuder på en god ”mellis” och sedan sticker vi iväg på  längs vackra skogsstigar ca 8-9 km. 

Löpteknik och tips under eftermiddagen och finslipning på fler detaljer under kvällen

På kvällen väntas god middagsbuffé med tema ”Skogen”

 

LÖR 1 OKTOBER 2022

En skön morgonstretch för den som vill. Lång god frukost kl.8.30 och sedan möts för dagens äventyr, en heldag i Tivedens fantastiska vildmark!

Stigarna är utvalda denna dag för att vi ska få se  mycket av det bästa!  Äventyr hela dagen och lunch och fikor ute i det fria. Vi är tillbaka kl.16 och får tid att duscha, vila och återhämta dig. Bastu för den som önskar. Middag och härligt ”häng” hela kvällen.

SÖN 2 OKTOBER 2022

På söndagen äter vi förstås skön stretch och en god frukost kl.8.30. På förmiddagen löpning och go’fika fram till lunch, ca kl.13. Efter dusch och lunch avslutas helgen för vår TrailHelg ca kl.15.