GÖR NÅGOT FINT!

HJO MOT CANCER – LÖPNING ELLER PROMENAD.

HJO MOT CANCER

BÖRJA DAGEN MED PROMENAD, AVSLUTA MED BAD!

ALLT TILL VÄLGÖRENHET!!!

ALLT GÅR OAVKORTAT TILL BARNCANCERFONDEN VÄSTRA

 

BARNCANCERFONDEN

DIN FRIVILLIGA STARTAVGIFT GÅR  TILL BARNCANCERFONDEN VÄSTRA

MÅ BRA - MÄNNISKOR - MOTION

GÅ ELLER LÖP I DIN TAKT UNDER FÖRMIDDAGEN

DU VÄLJER STARTTID

MELLAN KL.9.30-11.00 KAN DU STARTA

HJO MOT CANCER – 29 JUNI 2024

LÖP ELLER GÅ FÖR VÄLGÖRENHET

LÖR 28 JUNI 2024  KL.9.30-11.00

HJO MOT CANCER är en ljuvlig promenad eller löprunda på 5 km med frivillig startavgift. Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden Västra. Du startar när du vill mellan kl.9.30-11.00 vid Park i Hjo för att gå eller lufsa / löpa längs Hjoån, ca 5 km med kafferep som avslutning. Då över hundra hjärtan sätts upp med namn på cancerdrabbade utmed banan blir promenaden otroligt vacker, det blir en stund för reflektion och krafthämtning. Här får man också prata om cancer om behovet finns, gråta och skratta åt minnen, vi försöker ge tankekraft till de som drabbats av cancer. Ingen tid eller mätning, bara njutfull stund i naturreservatet längs ån. Vi bjuder på kaffe och fika. Ta med filt om du vill. Frivillig startavgift, 50 kr /person uppskattas. Gå med familjen, vännerna eller kollegorna. Härligt att hjälpa och stötta mot barncancer tillsammans!

NYHET 2024! Iår har vi en gemensam längre löptur för alla som vill lufsa hela Mullsjön runt och det blir då totalt ca 17 km. Samling 9.30 och löpturen är i lugn takt med flera gåpauser om du behöver. Gemensam fika efteråt, kanske ett dopp? Du behöver inte anmäla dig, bara komma kl.9.30 och din lilla swish uppskattas massor!

Rock mot cancer är en fantastisk musikfestival som arrangeras i Hjo sedan många år tillbaka. Olika band spelar på utomhusscenen i Stadsparken under hela denna dagen och kväll. God mat serveras och aktiviteter för insamling till Barncancerfonden Västra runt om i parken. HJO MOT CANCER är startskottet för festivalen den 29 JUNI 2024.

I Hjo finns naturen finns runt hörnet. Ett större område längs Hjoån är naturreservat och vi njuter av naturens fulla prakt. Vi passerar laxtrappor, ser spår av garverier och kvarnar, njuter av barnens lilla sagostig, ja, vi kommer njuta på underbara stigar som går ca 2,5 km upp till Grebban, där vänder vi för att ta banvallen tillbaka. Här kan vi hålla trygga distanser hela vägen.

Har du drabbats av cancer, själv eller i din närhet? Vill du ägna en extra tanke åt den personen just denna dag? Vi sätter i så fall upp ett hjärta med ditt önskade namn och du swishar en frivillig summa till oss, som vi sedan samlar ihop för att ge en total summa till Barncancerfonden Västra. Maila; hej@trailhelg.se

Swish 123 311 08 22. Meddelande : HMC

Ingen föranmälan. Alla går iväg den tid man kommer, kom när det passar dig kl.9.30-11.00. Förutom den längre löprundan som startar gemensamt kl.9.30

Hoppas vi ses denna viktiga stund!