GÖR NÅGOT FINT!

HJO MOT CANCER – LÖPNING ELLER PROMENAD.

HJO MOT CANCER

BÖRJA DAGEN MED PROMENAD, AVSLUTA MED BAD!

ALLT TILL VÄLGÖRENHET!!!

ALLT GÅR OAVKORTAT TILL BARNCANCERFONDEN VÄSTRA

 

BARNCANCERFONDEN

DIN FRIVILLIGA STARTAVGIFT GÅR  TILL BARNCANCERFONDEN VÄSTRA

MÅ BRA - MÄNNISKOR - MOTION

GÅ ELLER LÖP I DIN TAKT UNDER FÖRMIDDAGEN

DU VÄLJER STARTTID

MELLAN KL.9.30-11.00 KAN DU STARTA

HJO MOT CANCER – 1 JULI 2023

LÖP ELLER GÅ FÖR VÄLGÖRENHET

LÖR 1 JULI 2023  KL.9.30-11.00

HJO MOT CANCER är en ljuvlig promenad eller löprunda på 5 km med frivillig startavgift. Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden Västra. Du startar när du vill mellan kl.9.30-11.00 vid Park i Hjo för att gå eller lufsa / löpa längs Hjoån, ca 5 km med kafferep som avslutning. Då över hundra hjärtan sätts upp med namn på cancerdrabbade utmed banan blir promenaden otroligt vacker, det blir en stund för reflektion och krafthämtning. Här får man också prata om cancer om behovet finns, gråta och skratta åt minnen, vi försöker ge tankekraft till de som drabbats av cancer. Ingen tid eller mätning, bara njutfull stund i naturreservatet längs ån. Vi bjuder på kaffe. Ta med fikabröd och filt om du vill. Frivillig startavgift, 50 kr /person uppskattas. Gå med familjen, vännerna eller kollegorna. Härligt att hjälpa och stötta mot barncancer tillsammans!

Rock mot cancer är en fantastisk musikfestival som arrangeras i Hjo sedan många år tillbaka. Olika band spelar på utomhusscenen i Stadsparken under hela denna dagen och kväll. God mat serveras och aktiviteter för insamling till Barncancerfonden Västra runt om i parken. HJO MOT CANCER är startskottet för festivalen den 1 juli 20223.

I Hjo finns naturen finns runt hörnet. Ett större område längs Hjoån är naturreservat och vi njuter av naturens fulla prakt. Vi passerar laxtrappor, ser spår av garverier och kvarnar, njuter av barnens lilla sagostig, ja, vi kommer njuta på underbara stigar som går ca 2,5 km upp till Grebban, där vänder vi för att ta banvallen tillbaka. Här kan vi hålla trygga distanser hela vägen.

Har du drabbats av cancer, själv eller i din närhet? Vill du ägna en extra tanke åt den personen just denna dag? Vi sätter i så fall upp ett hjärta med ditt önskade namn och du swishar en frivillig summa till oss, som vi sedan samlar ihop för att ge en total summa till Barncancerfonden Västra. Maila; hej@trailhelg.se

Swish 123 311 08 22. Meddelande : HMC

Ingen föranmälan. Vi släpper iväg alla med kloka distanser, kom när det passar dig kl.9.30-11.00

Hoppas vi ses denna viktiga stund!