UPPLEV HJO

EN PITTORESK TRÄSTAD MED NATUREN RUNT HÖRNET!

NJUT!

FÖR DIG SOM NJUTER AV MOTION, NATUR OCH MAT

TRAIL OCH TRÄNING

MYSIG TRAIL & TRÄNING PÅ STRANDEN!

I LOVE HJO

SÅ SMAKFULL LITEN SMÅSTAD. HÄR TRIVS VI!

MYS I HJO

MOTION – MÅ BRA – MÄNNISKOR – MAT & MYS

EGENTID

DET ÄR VIKTIGT ATT UNNA SIG EN RESA SOM GER TILLBAKA!

NYA VYER

SÅ HÄRLIGT ATT PROVA NYA STIGAR, VYER OCH SÄLLSKAP!

STAD OCH SKOG

LILLEPUTTSTADEN HAR SKOGEN RUNT HÖRNET!

VÄTTERN

INTE DUMT ATT BO UTMED VÄTTERN OCH VAKNA TILL SJÖUTSIKT!

HJO 28-30 Juni 2024

TRAIL, TRÄNING OCH FESTIVAL I 3 DAGAR

10 platser för män och kvinnor

Endast 3890 kr/person i dubbelrum

Vi upplever den lilla trästaden Hjo från flera vinklar. Naturen finns runt hörnet. Mitt i staden ligger ett naturreservat och härifrån går Vätterleden och pilgrimsleder som vi ska se mer av under helgen. En lustfylld helg med inslag av flera sorters upplevelser. Vi har allt från festival, sköna stretchpass och styrketräningspass på stranden, SUP, bad och glass på programmet.

Hit kan du resa själv, med din man eller fru, vuxna barn eller med en vän som gillar du vet gillar träning och nya människor. Resan är för dig som vill ägna dig åt skonsam skön träning under en helg. Vi löper på spännande stigar och har roliga härliga gruppass.

Löpningen sker med många stopp, energipåfyllningar och utsiktskollar, s.k. slowrun, så ta hänsyn i programmet att sträckorna är inte detsamma som när du klockar hemma. Vi har ju nu gott om tid!

Hjo beskrivs som en liten sagostad. Har du aldrig varit där så är det dags! Vi kommer bo i enkelrum alt. dubbelrum så du kommer dela rum med likasinnad om du bokar dubbelrum och bokar själv, vi ser givetvis till att ni passar ihop! Vi erbjuder dubbelrum för alla som bokar i par såklart. Enkelrum mot tillägg. Vårt bed and breakfast ligger endast 1 km från staden och vi har cyklar som tar oss till och från festivalen. Allt ingår som mat, dryck, guidning, transport, och boende.

Det är den fantastiska rockfestivalen Rock mot cancer just denna helg och vi kommer delta i ett tidslöst opretantiöst lopp lör den 29 juni. På kvällen väntas bra musik med flera olika band och vi har picknick i vår stadspark just under festivalen.

Rock mot cancer är  arrangeras i Hjo sedan många år tillbaka. Olika band spelar på utomhusscenen i Stadsparken under hela denna dagen och kväll. God mat serveras och aktiviteter för insamling till Barncancerfonden Västra runt om i parken. HJO MOT CANCER är dagens startskott för festivalen den 29 JUNI 2024.

Läs mer om festivalen på hemsida: https://www.rmchjo.com/ eller på facebook så klickar du här:  https://www.facebook.com/Rockmotcancerihjo/?locale=sv_SE

SUGEN PÅ ATT BOKA?
Bokningen är öppnar 20 feb 2024 och vi säljer resorna mot faktura. Vill du endast reservera en plats redan idag så maila oss: hej@trailhelg.se eller ring 0702-911148, Malin.

Du ska givetvis komma med på detta härliga evenemang om du skulle vilja resa klimatsmart, möta spännande människor, äta gott och träna. Vi ska verkligen fylla på med kolossalt mycket energi och fokusera på att HA TOPPENKUL denna helg!

FREDAGEN

Vi möts upp kl.15 utanför Röda stallet, beläget 1 km utanför staden vid vackra Vätterns strand. Ett mysigt bed and breakfast som vi har under helgen att utgå ifrån. Här tar vi först en energifika/ mellis och vi sticker snart iväg på en härlig tur längs stranden, på fina stigar och genom Hjos stadspark, totalt ca 8 km. Vi kommer stanna på ca 8 ställen och ha smarta styrkestationer, härlig träning som passar alla! Nu har vi chans att bekanta oss med varandra och se hela Hjo. Vi kommer visa det vi tycker är det vackraste i vår stad!

En liten ”After run” när vi kommer tillbaka (läs bubbel och babbel) och svalkande dopp i Vättern för den som vill.

På kvällen väntas god middag med CHOKLADPROVNING som dessert. Svett och skratt hör ihop och det är vårt fokus denna helg!

 

LÖRDAGEN

Efter en underbar frukost cyklar vi in till staden och löper vi ett vackert litet lopp som heter Hjo mot cancer som är 5 km eller 17 km, en sträcka du själv väljer. Gofika och sedan dopp. Lunch intar vi på en av stadens restauranger och såklart en äkta hjoglass på det hos Moster Elins glass. Efter väntas en eftermiddag med SUP möjlighet, strandhäng och härligt Vätterbad. Vi har möjlighet till att simma i 50-meters pool om Vättern är för kall.

Just denna kväll är det en festival i Hjo som heter Rock mot cancer och är ett gratis evenemang som vi kommer besöka, flera bra band som vi kommer lyssna till. Picknick serveras i Hjo stadspark. Tänk att få åka på träningshelg och festival på samma gång!

Du är med på det du önskar i programmet.

 

SÖNDAGEN

På söndagen stretchar/yogar vi på morgonkvisten, sedan avnjuter vi förstås en god frukost. Förmiddagen är avsedd för löpning längs med Vätterns strand på vackra stigar genom både hagar och ängar. Vi kommer fram till Almnäs slott där vi kommer besöka en ostbutik med anrika ostar som t.o.m. säljs på Harrods i London. De är verkligen fantastiska våra Almnäs ostar  Vi löper ca 8-10 km idag. Efter lunch har vi ett skönt yogainspirerat pass som perfekt avslutning på en härlig träningshelg.

Kl.15 avslutar vi vår TrailHelg. Vi kommer alla åka hem med fantastiska upplevelser och nya bekantskaper! ALLT INGÅR! Det enda som du behöver öppna plånboken för är om du önskar köpa alkoholhaltiga drycker festivalen, då har vi till inköpspris. Våra trailhelger är populära för alla som gillar Slowrun, återhämtande träning och fantastisk natur. Och förstås om du gillar att träffa likasinnade!

RÖDA STALLET I HJO

DUBBELRUM

BARA 1 KM FRÅN STADEN