UPPLEV HJO

EN PITTORESK TRÄSTAD MED NATUREN RUNT HÖRNET!

NJUT!

FÖR DIG SOM NJUTER AV MOTION, NATUR OCH MAT

TRAIL OCH TRÄNING

MYSIG TRAIL & TRÄNING PÅ STRANDEN!

I LOVE HJO

SÅ SMAKFULL LITEN SMÅSTAD. HÄR TRIVS VI!

MYS I HJO

MOTION – MÅ BRA – MÄNNISKOR – MAT & MYS

EGENTID

DET ÄR VIKTIGT ATT UNNA SIG EN RESA SOM GER TILLBAKA!

NYA VYER

SÅ HÄRLIGT ATT PROVA NYA STIGAR, VYER OCH SÄLLSKAP!

STAD OCH SKOG

LILLEPUTTSTADEN HAR SKOGEN RUNT HÖRNET!

VÄTTERN

INTE DUMT ATT BO UTMED VÄTTERN OCH VAKNA TILL SJÖUTSIKT!

HJO 28-30 April 2023

TRÄNING OCH TRAIL I 3 DAGAR

3 890 KR ALL INKLUSIVE, 12 TJEJER/PLATSER

Vi upplever den lilla trästaden Hjo från flera vinklar. Naturen finns runt hörnet. Mitt i staden ligger ett naturreservat. Från staden går Vätterleden som vi ska se mer av under helgen. En helg med inslag av flera sorters upplevelser. Vi har allt från yoga och styrketräningspass, glass på programmet.

Hit kan du resa själv eller med en vän som gillar du vet gillar träning och nya människor. Resan är för dig som vill ägna dig åt skonsam skön träning under en helg. Vi löper på spännande stigar och har roliga härliga gruppass.

Löpningen sker med många stopp, energipåfyllningar och utsiktskollar, så ta hänsyn i programmet att sträckorna är inte detsamma som när du klockar hemma. Vi har ju nu gott om tid!

Hjo beskrivs som en liten sagostad. Har du aldrig varit där så är det dags! Vi kommer bo i enkelrum alt. dubbelrum så du kommer dela rum med likasinnad om du bokar dubbelrum och bokar själv, vi ser givetvis till att ni passar ihop! Vi erbjuder dubbelrum för alla som bokar i par såklart. Enkelrum mot tillägg.

SUGEN PÅ ATT BOKA?
Bokningen är öppnar 1 dec 2022 och vi säljer resorna mot faktura. Vill du endast reservera en plats redan idag så maila oss: hej@trailhelg.se eller ring 0702-911148, Malin. 

Du ska givetvis komma med på detta härliga evenemang om du skulle vilja resa klimatsmart, möta spännande människor, äta gott och träna. Vi ska verkligen fylla på med kolossalt mycket energi och fokusera på att HA TOPPENKUL denna helg!

FREDAGEN

Vi möts upp kl.15 utanför Hotell Bellevue, beläget mitt i staden vid Vätterns strand, Här tar vi först en energifika/ mellis och vi sticker snart iväg på en härlig tur längs stranden, på fina stigar och genom Hjos stadspark, totalt ca 10 km. Nu har vi chans att bekanta oss med varandra och se hela Hjo. 

En liten “After run” med skönt dopp i Vättern.

På kvällen väntas god middag med CHOKLADPROVNING som dessert

 

LÖRDAGEN

Frukost kl.8.30 och vi har ett härligt stretch och rörlighetspass 7.30-8.00. Därefter löper vi 10 eller 18 km, vilket du väljer.

Löparäventyr hela förmiddagen och fika ute. Vi är tillbaka till lunch och får tid att duscha och återhämta oss. Träningspass på stranden och glassfika. “After trail” med flytbastu på kvällen. God middag serveras såklart av lokal kock.

Du är med på det du önskar i programmet.

SÖNDAGEN

På söndagen stretchar/yogar vi på morgonen, sedan äter vi förstås en god frukost och har på förmiddagen diverse aktiviteter; bl.a. löpstyrka med stationer och löpning fram till lunch. Vi löper ca 8-10 km, det som din kropp vill ha det denna dag. Efter lunch har vi ett skönt yogainspirerat pass som perfekt avslutning på en härlig träningshelg.

Till sist besök hos Moster Elins glass som är ett måste om man kommit till Hjo. Kl.15 avslutar vi vår Trailhelg. Vi kommer åka hem med fantastiska upplevelser och nya bekantskaper! ALLT INGÅR! Det enda som du behöver öppna plånboken för är om du önskar köpa alkoholhaltiga drycker till middagarna.