UPPLEV HJO

EN PITTORESK TRÄSTAD MED NATUREN RUNT HÖRNET!

NJUT!

FÖR DIG SOM NJUTER AV MOTION, NATUR OCH MAT

TRAIL OCH TRÄNING

MYSIG TRAIL & TRÄNING PÅ STRANDEN!

I LOVE HJO

SÅ SMAKFULL LITEN SMÅSTAD. HÄR TRIVS VI!

MYS I HJO

MOTION – MÅ BRA – MÄNNISKOR – MAT & MYS

EGENTID

DET ÄR VIKTIGT ATT UNNA SIG EN RESA SOM GER TILLBAKA!

NYA VYER

SÅ HÄRLIGT ATT PROVA NYA STIGAR, VYER OCH SÄLLSKAP!

STAD OCH SKOG

LILLEPUTTSTADEN HAR SKOGEN RUNT HÖRNET!

VÄTTERN

INTE DUMT ATT BO UTMED VÄTTERN OCH VAKNA TILL SJÖUTSIKT!

HJO 26-28 AUGUSTI 2022

TRÄNING OCH TRAIL I 3 DAGAR

3820 KR ALL INKLUSIVE, 12 PLATSER, MÄN & KVINNOR

Vi upplever den lilla trästaden Hjo från flera vinklar. Naturen finns runt hörnet. Mitt i staden ligger ett naturreservat. Från staden går Vätterleden som vi ska se mer av under helgen. En helg med inslag av flera sorters upplevelser. Vi har allt från yoga och styrketräningspass, glass och egen kock på programmet.

Hit kan du resa själv om du bara vill ägna dig åt spännande äventyrliga stigar och roliga härliga gruppass . Eller så kan du boka med en vän som gillar du vet gillar träning och nya människor. 

Löpningen sker med många stopp, energipåfyllningar och utsiktskollar, så ta hänsyn i programmet att sträckorna är inte detsamma som när du klockar hemma. Vi har ju nu gott om tid!

Hjo beskrivs som en liten sagostad. Har du aldrig varit där så är det dags! Vi kommer bo i enkelrum alt. dubbelrum så du kommer dela rum med likasinnad om du bokar dubbelrum och bokar själv, vi ser givetvis till att ni passar ihop! Vi erbjuder dubbelrum för alla som bokar i par såklart. Enkelrum mot tillägg.

PROGRAM PRESENTERAS 1 MARS 2022

SUGEN PÅ ATT BOKA?
Bokningen är öppen 20/2-18/8 2022 och vi säljer resorna mot faktura. Vill du endast reservera en plats redan idag så maila oss: hej@trailhelg.se eller ring 0702-911148, Malin. Du skall vara 100% superfrisk vid avresa. Läs mer om hur vi tar hänsyn till covid-19, under RESEVILLKOR.

Du ska givetvis komma med på detta härliga evenemang om du skulle vilja resa klimatsmart, möta spännande människor, äta gott och träna. Vi ska verkligen fylla på med kolossalt mycket energi och fokusera på att HA TOPPENKUL denna helg!

FRE 26 AUGUSTI 2022

Vi möts upp kl.15 utanför Hotell Bellevue, beläget mitt i staden vid Vätterns strand, tar en energifika/ mellis och vi sticker snart iväg på en härlig tur längs skogsstigar och vackra leder. Nu har vi chans att bekanta oss med varandra. 
På kvällen väntas god middag med tema ”Grill”

Vi löper ca 8-10 km 

 

 

LÖR 27 AUGUSTI 2022

Frukost kl.8 och vi har ett härligt stretch och rörlighetspass 9.00-9.45. Löpare erbjuds 18 km eller 25 km. 

Löparäventyr hela förmiddagen och fika ute. Vi är tillbaka till lunch och får tid att duscha, vila och återhämta oss. Träningspass på stranden. “After trail” med flytbastu på kvällen. God middag serveras såklart av lokal kock!

Du är med på det du önskar i programmet.

SÖN 28 AUGUSTI 2022

På söndagen äter vi förstås en god frukost kl.8 och har på förmiddagen diverse aktiviteter; bl.a. yoga, styrkestationer och löpning fram till lunch, ca kl.13. Vi löper ca 10-15 km, det som din kropp vill ha det denna dag.

Besök hos Moster Elins glass efter lunch som är ett måst om man hittat till Hjo. Kl.15 avslutas helgen för vår trailhelg. Vi kommer åka hem med fantastiska upplevelser och nya bekantskaper! ALLT INGÅR! Det enda som du behöver öppna plånboken för är om du önskar köpa fler alkoholhaltiga drycker än de vi serverar till middagarna. Vi har fixat så att det blir till förmånliga priser.