BILLINGEN HIKE & TRAIL 11-13 SEP 2020

EN HELG FÖR LÖPARE SOM VILL UPPTÄCKA NYA STIGAR OCH VYER, VÄLJ 1 ELLER 2 NÄTTER 

Vallebygden och platåberget Billingen bjuder på ett fascinerande landskap mitt i Skaraborg. Det bästa sättet att se allt i denna sagobygd är i ett par löparskor! Den 11-13 september 2020 hälsar vi dig välkommen till en upplevelserik helg för traillöpare. Dagarna fylls av härliga äventyrliga löpturer, och kvällarna bjuder på skönt häng med likasinnade som du kan dela dina upplevelser med. Bokningen öppen fram till 9 sep 2020

Vill du stanna på Billingen en eller två nätter? Det är helt upp till dig. Och det bästa av allt – all mat, fika, guidning, transport och logi ingår!

Trailresa 1 natt 12-13 september

Starten på helgen utgår från historiska Varnhem varifrån ni upplever Valles landskap med rullande kullar och genom grönskande lövskog i olika löpargrupper med varsin guide. Ni kommer också att springa utmed Billingens dramatiska bergsbranter.

Längs med vägen serveras god utelunch och fika från lokala krögare, och vattenpåfyllning erbjuds under dagen.

Efter en dags löpning checkar ni in på ert boende och kvällen bjuder på ”after hike and trail” med middag och liveuppträdande där du delar dagens upplevelser med likasinnade.

Under dag två har du möjlighet att vara med på morgonyoga/stretch innan dagens löpning startar. Turen tar dig bland annat till det fantastiska vattenfallet Silverfallet och de fina naturreservaten Bockaskedeåsen, Lycke lilla Höjen och Högsböla ängar. Även dag två bjuder såklart på god lunch av lokal kock! Har du spring i benen finns möjlighet till ytterligare löptur.

För fullständigt program och detaljerad information, klicka vidare.

Trailresa två nätter 11-13 september

Trailresan med två övernattningar börjar på bergets östra sida på Billingens fritidsområde. Här bjuds ni på härliga naturupplevelser då ni springer leden Trollstigen som tar er till Ryds grottor, Ymsingsborg och Rhododendrondalen. Första kvällen avslutas med ”after hike & trail” vid den blanka Hållsdammen på berget där det serveras god dryck. Därefter blir det en trevlig utomhusmiddag vid Hållsdammen av professionell kock.

Dag två inleds med morgonstretch/yoga för den som vill innan frukost. Därefter bär det av till historiska Varnhem varifrån ni spinger över rullande kullar och genom grönskande lövskog. Längs med vägen serveras god utelunch och fika från lokala krögare. Efter en dags löpning checkar ni in på ert boende och kvällen bjuder på ytterligare en ”after hike and trail”, middag och liveuppträdande.

Under dag tre har du möjlighet att vara med på stretching innan dagens löpning startar. Turen tar dig bland annat till det fantastiska vattenfallet Silverfallet och de fina naturreservaten Bockaskedeåsen, Lycke lilla Höjen och Högsböla ängar. Även denna dag  bjuder såklart på god lunch av lokal kock!

För fullständigt program och detaljerad information, klicka vidare.