BILLINGEN HIKE & TRAIL 11-13 SEP 2020

Vallebygden och platåberget Billingen bjuder på ett fascinerande landskap mitt i Skaraborg. Det bästa sättet att se allt i denna sagobygd är i ett par vandringsskor! Den 11-13 september 2020 hälsar vi dig välkommen till en upplevelserik helg för vandrare. Dagarna fylls av härliga vandringsturer, och kvällarna bjuder på skönt häng med likasinnade som du kan dela dina upplevelser med. Bokningen öppen fram till 9 sep 2020.

Vill du stanna på Billingen en eller två nätter? Det är helt upp till dig. Och det bästa av allt – all mat, fika, guidning, transport och logi ingår!

Vandringsresa en natt 12-13 september

Starten på helgen utgår från historiska Varnhem varifrån ni vandrar över rullande kullar och genom grönskande lövskog. Längs med vägen serveras god utelunch och fika från lokala krögare. Efter en dags vandring checkar ni in på ert boende och kvällen bjuder på ”after hike and trail” med middag och liveuppträdande där du delar dagens upplevelser med likasinnade.

Under dag två har du möjlighet att vara med på härlig stretching innan dagens vandring startar. Turen tar dig bland annat till det fantastiska vattenfallet Silverfallet och de fina naturreservaten Bockaskedeåsen, Lycke lilla Höjen och Högsböla ängar. Även dag två bjuder såklart på god lunch utmed vägen!

För fullständigt program och detaljerad information, klicka vidare

Vandringsresa två nätter 11-13 september

Vandringsresan med två övernattningar börjar på bergets östra sida på Billingens fritidsområde. Här bjuds ni på härliga naturupplevelser då ni vandrar till bland annat Ryds grottor och Rhododendrondalen. Första kvällen avslutas med ”after hike & trail” vid den blanka Hållsdammen på berget där det serveras god dryck. Därefter blir det en trevlig utomhusmiddag vid Hållsdammen tillagad av professionell kock.

Dag två inleds med morgonstretch/yoga för den som vill innan frukost. Därefter bär det av till historiska Varnhem varifrån ni vandrar över rullande kullar och genom grönskande lövskog. Längs med vägen serveras god utelunch och fika från lokala krögare. Efter en dags vandring checkar ni in på ert boende och kvällen bjuder på ytterligare en ”After hike and trail”, middag och liveuppträdande.

Under dag tre har du möjlighet att vara med på stretching innan dagens vandring startar. Turen tar dig bland annat till det fantastiska vattenfallet Silverfallet och de fina naturreservaten Bockaskedeåsen, Lycke lilla Höjen och Högsböla ängar. Även dag tre bjuder såklart på god lunch utmed vägen!

För fullständigt program och detaljerad information, klicka vidare

COVID-19 Vi gör allt vi kan för att anpassa oss mot smittspridning så att denna resa blir trygg för dig . Vi kommer kunna sitta med behagligt avstånd i buss och under middagarna. Alla skall vara 100% friska vid avresa. Om vi alla gör så GOTT vi kan så kommer vi kunna glädjas MAX av denna härliga trailresa. Läs mer om hur vi tar hänsyn till covid-19 under RESEVILLKOR.